Büyükşehirden 17 bin aileye yardım eli

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgın sürecinde vatandaşların yanında olduklarını kaydederek, "Büyükşehir Belediyesi olarak yeni tip ko

GÜNDEM 24.06.2020 07:11:00 0
Büyükşehirden 17 bin aileye yardım eli

 

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyanın mücadele ettiği yeni tip koronavirüs salgınında, can kayıplarının yanı sıra küresel ekonomi de olumsuz yönde etkilendi.  Bu kapsamda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ekonomik anlamda zor günlerden geçen vatandaşlara olarak erzak yardımına başladı.

 

"HALKIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

 

Belirli bir sistem dahilinde 11 ilçede gıda yardımında bulunduklarını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Titiz araştırmalar sonucu erzak kolileri belirlenen 17 bin aileye ulaştırıldı. Göreve geldiğimiz günden bu yana insanı merkeze alan bir yönetim anlayışı benimsedik. Bu doğrultuda, salgından dolayı zor günlerden geçen vatandaşlarımıza bir nebze de olsa destek olmak anlamında erzak yardımında bulunduk. Bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi olarak kıymetli halkımızın yanında olmaya devam edeceğimizi bildirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.    

 

 

 

Haber / Yener AKBABA