Vakıflar Gençlik ve Spor Tesisi'nin projesi tamamlandı

Ergene Belediyesi tarafından Vakıflar Mahallesi'ne yapılacak olan Vakıflar Gençlik ve Spor Tesisi'nin projesi tamamlandı. Projenin ihale aşamasına geldiğini kaydeden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Büyük bir

GÜNDEM 16.06.2020 18:24:00 0
Vakıflar Gençlik ve Spor Tesisi

 

 

Projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Yüksel, "Halkımıza ne söz verdiysek onu yapıyoruz, Vakıflar Mahallemize kazandıracağımız büyük spor tesisimiz ihale aşamasına geldi. Vakıflar Mahallemizde gerçekleştirilecek olduğumuz projemiz ile özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere her yaş grubunda ki vatandaşlarımızın faydalanabileceği “Açık Spor Alanı/Futbol Sahası’nı halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

 

SEYİRCİ TRİBÜNÜ 450 KİŞİLİK OLACAK

 

Yüksel, "7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın rahatlıkla erişim sağlayabilecekleri, saha sporları alanlarından faydalanarak hem beden hem de ruh sağlıklarını destekleyecekleri alanlar oluşturarak özellikle gençlerimizi spor ile bütünleştirecek, birçok kötü alışkanlık ve kötü ortamlardan korumaya çalışacağız. 65metre x 108 metre çim saha projesi içinde 450 kişi kapasiteli seyirci tribünü, idari bina, 4 adet soyunma odası, wc, duş alanları, revir odası, antrenör ve hakem odaları ile büfe ve otopark olacak" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA