Süleymanpaşa'da spor tesisleri yenileniyor

Süleymanpaşa Belediyesi, şehre kazandırılması planlanan 30 yeni spor tesisinde çalışmaları sürdürürken diğer yandan mevcut tesislerde de yenileme çalışmaları yapıyor. Belediye Başkanı Yükse

SİYASET 15.06.2020 12:47:00 0
Süleymanpaşa

 

Tesisleri Temmuz ayında sporseverlerin kullanımına sunmayı amaçladıklarını kaydeden Yüksel, "Kapalı tenis kortunun zemininin ve tentesinin yenilenmesi, halı sahanın boyutları büyütülerek yeniden inşa edilmesi, açık tenis kortunun üzerinin kapatılarak basketbol, voleybol, hentbol ve tenis oynanabilecek şekilde çok amaçlı kapalı spor sahasına dönüştürülmesi ve kafeterya ile soyunma odalarının yenilenmesini kapsayan çalışmalar son aşamaya geldi" dedi.

 

"KOMPLE YENİLENDİ"

 

Yüksel, "Kısa süre içinde bitirilecek olan yenileme çalışmaları ile her hava koşulunda birçok spor aktivitesinin yapılabileceği spor tesisleri Süleymanpaşa’ya kazandırılmış olacak. 100. yıl mahallemizde bulunan Gençlik Merkezimizin spor tesisleri komple yenilendi. Tenis kortumuzun yanı sıra çok amaçlı spor sahamızı basketbol, voleybol, hentbol ve tenis sporları için uygun hale getirdik. Spor kompleksimiz içine, standartlara yakın ölçülerde kazandırdığımız futbol sahamızı da, genç kardeşlerimizin hizmetine sunuyoruz. İnşallah Temmuz ayı ile birlikte Süleymanpaşa’mızın sportmen gençlerimize tesislerimizin kapılarını açacağız. Yılsonuna kadar yaklaşık 30 yeni spor alanını daha şehrimize kazandıracağımızın müjdesini de bugünden verelim. Şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA