Arabalı açık hava sineması ilgi gördü

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yaz boyunca düzenlenen açık hava sineması etkinliği, bu yıl koronavirüs salgını sebebiyle arabalı sinema formatına dönüştü. Geçtiğimiz g

GÜNDEM 15.06.2020 18:40:00 0
Arabalı açık hava sineması ilgi gördü

 

Sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen etkinliğin yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Koronavirüs salgını Süleymanpaşa’da sinema keyfine engel olamadı" ifadelerini kullandı.

 

"SAHİL DOLGU ALANI ARAÇLARLA DOLDU"

 

Arabalı Açık Hava Sineması etkinliğinde; Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, son yılların en çok izlenen filmlerinden biri olan Organize İşler Sazan Sarmalı isimli filminin gösterimi yapıldı. Belediye Başkanı Yüksel, "Süleymanpaşalı vatandaşlar, kendi araçlarının içinde sinema keyfini yaşadı. Yağmura rağmen gösterimin yapıldığı sahil dolgu alanı araçlarla doldu. Arabası olmayan vatandaşlar da alanın her iki yanında yağmura aldırmadan filmi takip etti. Açık Hava Arabalı Sinema etkinliği yaz boyunca sürecek. Her hafta birbirinden güzel filmlerle sinema keyfi yaşanmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ