Ata Tepe ve Paşa Park projelerine hız verildi

Süleymanpaşa Belediyesi, Paşa Park ve Ata Tepe projeleri için çalışmalara hız verdi. Projelerin inşa edileceği bölgede SİT alanı kazılarının başladığını kaydeden Belediye Başkanı Cüne

GÜNDEM 11.06.2020 16:50:00 0
Ata Tepe ve Paşa Park projelerine hız verildi

 

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Atatürk Mahallesi’nde yapımı planlanan iki büyük projenin yükseleceği bölgede devam eden çalışmaları inceledi.

 

"HAFIZALARA KAZIMAYI HEDEFLİYORUZ"

 

Cüneyt Yüksel, "Ata Tepe projesi tamamlandığında şehre hakim bir noktada yükselecek olan devasa boyutlardaki Atatürk Anıtı ve Türk Bayrağı ile ziyaretçileri karşılayarak şehri hafızalara kazımayı amaçlıyoruz. Bünyesinde büyük bir tema park, seyir terasları ve dinlenme alanlarını da barındıran Paşa Park projesi ile de Süleymanpaşa’yı bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Her iki projenin de Süleymanpaşa’nın tanıtımına büyük katkı yapmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

"AYRI BİR GÜZELLİK KATACAK"

 

Proje ile ilgili açıklamada bulunan Yüksel, “Yeni adıyla Atatürk Mahallemizde yapımını planladığımız, Süleymanpaşa’mıza anlam ve değer katacak Ata Tepe ve Paşa Park projemizin hayat bulacağı bölgede, devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledik. SİT alanı kazılarına başladığımız projeye, kazıların tamamlanmasıyla birlikte inşallah start vermiş olacağız. Şehrimize kazandıracağımız Paşa Park alanlarında, vatandaşlarımızı ve Süleymanpaşa’mıza gelen misafirlerimizi ağırlayacağız. Gönderde dalgalanacak Ay Yıldızlı Al Bayrağımız ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı da bölgeye ayrı bir güzellik katacak. Şehrimizin denizle bütünleştiği en güzel manzarasının izlenebildiği bu alanda, spordan dinlenme alanlarına, seyir teraslarına kadar her türlü ihtiyacı karşılayacak sosyal donatılar yer alacak. Şimdiden şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN