Eski Sanayi Sitesi'nin sokakları asfaltla kaplandı

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Sanayi Sitesi'nin sokaklarını asfaltla kaplayarak yeniledi. Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Asfalt sezonunun açılması ile birlik

GÜNDEM 8.06.2020 17:19:00 0
Eski Sanayi Sitesi

 

Süleymanpaşa’da uzun yıllardır çözüm bekleyen birçok cadde ve sokağın yenileme çalışmalarını asfalt sezonu başlar başlamaz hızla tamamlayan Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Sanayi Sitesi’nin kullanılamaz durumdaki yollarını sıcak asfalt serimi yaparak yeniden kullanıma sundu.

 

"YAHYA KEMAL SOKAK DA ULAŞIMA KAZANDIRILDI"

 

Bozuk zemine sahip tüm sokaklarda eski zeminin kaldırılması ile başlayan çalışmaların, üç gün gibi bir sürede sıcak asfalt serimi ile tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Çalışmalar kapsamında yol kotu düzenlemeleri ile Şaraphane Caddesi’ne alternatif olacak Hükümet Caddesi-İnci Sokak bağlantısını sağlayan Yahya Kemal Sokak da ulaşıma kazandırıldı. Eski Sanayi esnafı ve buraya gelen vatandaşların yıllanmış yol çilesi de sona ermiş oldu. Yolların yenilenmesinin yanı sıra işyerlerinin dış cephelerinin boyanması ile çalışmalar tamamlanacak" dedi.

 

"YÜKSEK YOL KOTLARINI DÜZENLEDİK"

 

Çalışmaları başından sonuna kadar yakından takip ettiğini belirten Yüksel, "3 günlük yoğun bir çalışmanın ardından Eski Sanayi Sitemizin yoğun yağışlarda iş yerlerinin su baskını ile karşı karşı kalmasına neden olan yüksek yol kotlarını düzenledik. Şaraphane Caddesi’nin yükünü az da olsa hafifletecek, Hükümet Caddesi ile 100. Yıl Mahallesi’ndeki İnci Sokak’ı birbirine bağlayan (Eski Sanayi Sitesi içerisindeki) Yahya Kemal Sokak’ın yolunu açtık ve son olarak asfaltlamayı da bitirmiş olduk. Sanayi içerisindeki işyerlerimizin boyanması gibi işlerden sonra işimizi bitirip esnafımıza hayırlı işler dileyerek, Çınarlı ve Aydoğdu Mahallelerimizdeki yolların asfaltlama işine devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber / Yakup KARATEPE