Malkara TSO, üyelerine maske dağıttı

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası, Çin'de ortaya çıkarak küresel bir tehdide dönüşen koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, üyelerine maske dağıttı.

GÜNDEM 8.06.2020 16:57:00 0
Malkara TSO, üyelerine maske dağıttı

 

Koronavirüs salgınından korunmaya destek olmak amacıyla üyelerine maske dağıtımı yapan Malkara Ticaret ve Sanayi Odası, ilk etapta 8 bin maske dağıttı.

 

İLK ETAPTA 8 BİN ADET DAĞITILDI

 

Maske dağıtımı hakkında bilgi veren Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, üyelerin maskeye erişimde zorluk yaşadıklarına dair şikayetleri olduğunu belirterek, bu talep doğrultusunda ilk etapta 8 bin adet maske dağıtımını ücretsiz olarak yaptıklarını söyledi. Bilgin, koronavirüs salgınının başından itibaren üyelerinin yanında olduklarını belirterek, "Üyelerimizin taleplerini ilgili kurumlara iletmeye, tüccar ve sanayiciye destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Ümran Bilgin, maskelerin temininde yardımlarını esirgemeyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a, Gülteks Tekstil yetkilisi Arif Gül’e, Denis Giyim yetkilisi Ümit Yılmaz’a ve Pameks Giyim’e teşekkür ederek, ülke olarak yaşadığımız zorlu süreçte ticaret erbabının yanında olduklarını belirtti.

Haber / Ruşa ELMA