Başkan Çetin'den Ankara ziyaretleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Ankara'da çeşitli temaslarda bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'u da ziyaret ederek istişarelerde bulunan Çetin, Ankara z

GÜNDEM 5.06.2020 18:12:00 0
Başkan Çetin

 

 

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hami Tunç, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız, Maden Tetkik Arama (MTA) Genel Müdürü Cengiz Erdem, Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici ile görüştü.

 

KAPAKLI HAKKINDA İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

 

Ankara temasları kapsamında TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u makamında ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Şentop ile Kapaklı hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Çetin, “Her konuda ve her zaman destek olup yardımlarını esirgemeyen hocamıza teşekkürlerimi sunarım” dedi. AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül’ü de ziyaret eden ve Kapaklı ile ilgili istişarelerde bulunan Çetin, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nu da ziyaret etti. Uraloğlu ile ilçe gündemindeki konuları görüştü.

 

PROJELERLE İLGİLİ İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hami Tunç'u da ziyaret eden Başkan Çetin, bakan yardımcıları ile üzerinde çalıştıkları projeler ile ilgili istişarelerde bulundu.

 

İŞ MAKİNESİ TAHSİS EDİLECEK

 

Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici’yi de ziyaret eden Çetin, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Türkiye Belediyeler Birliği tarafından belediyemize tahsis edilecek olan iş makinesi için Genel Sekreter Sayın Birol Ekici ile görüşüp talebimizin onayını aldık” dedi. Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız’ı da ziyaret eden Çetin, Kapaklı’nın artan su ihtiyacının karşılanması ve içme suyu kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla yapılacak projeler hakkında görüşmelerde bulundu.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Başkan Mustafa Çetin, Ankara ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede Kapaklı’da devam eden yatırımlar, yeni yatırım projeleri ve gönül köprülerini kuvvetlendirmek, daha güçlü birlik ve beraberlik ortaya koyabilmek adına ziyaretler gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirtti. Kapaklı’nın bir adım daha ileri gitmesi için sahada olduğu kadar Ankara’da da mesailerini sürdürdüklerini dile getiren Çetin, amaçlarının ilçeyi daha yaşanılabilir, modern bir yer hale getirmek olduğunu söyledi. Çetin, hizmet aşkıyla başladıkları bu yolda hedeflerine ulaşmak için gece gündüz var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU