Market ve büfelerin çalışma saatleri için yeni düzenleme

İlçe Hıfzısıhha Kurulu'nun 'bakkal, bakkal niteliğinde/ büyüklüğünde marketler, büfe, kuruyemiş, tekel bayileri gibi iş yerlerinin çalışma saatlerinin bağlı oldukları meslek odası

GÜNDEM 3.06.2020 17:16:00 0
Market ve büfelerin çalışma saatleri için yeni düzenleme

 

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında önceki gün toplanan İlçe Hıfzısıhha Kurulu, lokanta veya restoran, pastane, kafe, kafeterya, kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, dernek lokalleri, çay bahçeleri, bakkal, bakkal niteliğinde/ büyüklüğünde marketler, büfe, kuruyemiş, tekel bayileri vb. iş yerlerinin çalışma saatleri ile ilgili kararlar aldı.

 

KAYMAKAM ABBAN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, İlçe Tarım Müdürü İsa Altay, Serbest Hekim Nurtekin Erol ve Serbest Eczacı Necdet Çabuk’un katılımıyla düzenlenen toplantıda lokanta veya restoran, pastane, kafe, kafeterya, kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, dernek lokalleri ve çay bahçeleri faaliyetlerini saat 22:00’a kadar sürdürmeleri, söz konusu işletmelerin saat 22.00’dan sonra temizlik, ertesi güne hazırlık gibi nedenlerle müşteri almamak kaydıyla çalışabilmeleri, bakkal, bakkal niteliğinde/ büyüklüğünde marketler, büfe, kuruyemiş, tekel bayileri gibi iş yerlerinin çalışma saatlerinin bağlı oldukları meslek odası tarafından belirlenmesi kararı aldı.

 

ÇALIŞMA SAATLERİ BELİRLENDİ

 

İlçe Hıfzısıhha Kurulu’nun kararının ardından toplanan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu, bakkal, bakkal niteliğinde / büyüklüğünde market, büfe, kuruyemiş, tekel bayileri gibi iş yerlerinin çalışma saatlerini belirledi. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, bakkal, bakkal niteliğinde / büyüklüğünde market, büfe, kuruyemiş, tekel bayi gibi iş yerlerinin çalışma saatlerinin sabah saat 06:00, akşam saat 01:00 olarak belirlendiğini belirtti.

 

Haber /  Gülveren ALTUNOĞLU