Çöp konteynerleri elden geçiriliyor

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede deforme olmuş çöp konteynerlerini bakıma alındı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Yaşanabilir bir çevrede yaşamın ko

GÜNDEM 1.06.2020 11:45:00 0
Çöp konteynerleri elden geçiriliyor

 

Yüksel, Ergene’de vatandaşlara daha temiz ve daha sağlıklı bir yaşam alanı sağlamak amacıyla çalıştıklarını kaydederek, "İlçe genelinde deforme olmuş çöp konteynerlerini bakıma aldık" dedi.

 

"BİZLER İÇİN ÖNEMLİ OLAN UNSUR ÖNCE İNSAN"

 

Deforme olmuş çöp konteynerlerinin elden geçirileceğini kaydeden Yüksel, "Eskiyen çöp konteynerleri boyanıp bakımlarının yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz haftanın 7 günü ve 24 saat olarak ilçemizde temizlik çalışmalarını yürütmektedir. Cadde ve sokaklarımızın temizliği, Pazar yerlerinin yıkanması, çöp konteynerlerinin düzenli olarak boşaltılması, yıkanıp dezenfekte edilmelerinin yanı sıra ekiplerimiz ilçemizde deforme olmuş çöp konteynerlerini de bakıma aldı. İnsan sağlığına ve çevre temizliğine büyük önem veriyoruz. Bizler için önemli olan unsur önce insan. Yaşanabilir bir çevrede yaşamın koşulu çevredir. Bu açıdan yaz aylarına girdiğimiz bu günlerde temizlik açısından çöp konteynerlerimizde ki kötü görüntüyü ortadan kaldırmak için onarımı yapılması gereken çöp konteynerlerimizi bakıma aldık” ifadelerini kullandı. Yüksel, çöp konteynerlerinin bakteri üretip koku yaymaması için vatandaşların çöplerini ağzı kapalı poşetlere koyarak konteynerlere atmalarını da istedi.

 

Haber / Buse SERİN