Paşa Seyir Terası'nda son hazırlıklar yapılıyor

Süleymanpaşa sahilinde Ekmekçioğlu Çay Bahçesi adıyla bilinen ve kaderine terk edilen alan, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yeniden vatandaşların kullanımına sunuluyor. Belediye Başkanı Cüneyt Yüks

GÜNDEM 29.05.2020 19:07:00 0
Paşa Seyir Terası

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Paşa Seyir Terası'nın Süleymanpaşalıların yanı sıra kente gelen misafirlerin de uğrak yeri olmasını bekliyoruz. Paşa Seyir Terası, son düzenlemelerin ardından hizmete girmeye hazır hale gelecek" dedi.

 

"BUGÜNE KADAR SAHİPSİZ KALMIŞ"

 

 Koronavirüs salgını nedeniyle kapatılan çay bahçesi, cafe, restoran gibi sosyal işletmelerin yeniden açılması ile birlikte Süleymanpaşa halkına hizmet vermeye başlayacak olan alanın, kentin en gözde mekanlarından biri olacağını da kaydeden Yüksel, "Bu alan şehrimizin en güzel manzaralarından birine sahip olmasına rağmen bugüne kadar sahipsiz kalmış. Biz buranın potansiyelinin farkındayız. Paşa Seyir Terasımız Süleymanpaşa’mızın simge mekanlarından biri olacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Yüksel, Paşa Seyir Terası yenileme ve güçlendirme çalışmaları sırasında zarar görmemeleri için koruma altına alınan ışıklandırılmış Atatürk fotoğraflarının ise çalışmaların sona ermesinin ardından yeniden yerlerine asılacağını kaydetti.

 

 

Haber / Yakup KARATEPE