Husumetlisini pompalı tüfekle yaraladı

Çorlu'da husumetli olduğu Ahmet J.'yi konuşmak için parka çağıran N.P., pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, saldırgan ve yanındaki ağabeyi polis tarafından sakl

GÜNDEM 28.05.2020 16:33:00 0
Husumetlisini pompalı tüfekle yaraladı

 

Olay, Şeyhsinan Mahallesi'nde meydana geldi.

 

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

 

İddiaya göre, daha önceden aralarında husumet bulunan N.P., Ahmet J.'nin evine giderek kendisiyle konuşmak istediğini ve parka gelmesini istedi. Ahmet J. parka geldiğinde N.P, yanında bulunan av tüfeğiyle ateş etmeye başladı. Ahmet J. ise orada bulunan bir aracın arkasına saklanarak kendisini korumaya çalıştı. Ancak vücuduna aldığı saçmalarla yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken saldırı anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

 

 

ÇORLU DEVLET HASTANESİ'NE KALDIRILDI

 

Olayı görenlerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Yaralı Ahmet J., Çorlu Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmada saldırganın N.P., olduğunu olay sırasında yanında ağabeyi K.P.´nin de bulunduğunu belirledi. Polis şüphelerinin evine yaptığı baskında kardeşleri sakladıkları çatıda yakaladı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin emniyetteki soruşturmaları sürüyor.

 

Haber / Yakup KARATEPE