Albayrak, Malkara Et Kombina Tesisi'ni ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara Et Kombina Tesisi'ni ziyaret etti. Albayrak, "Avrupa standartlarında hizmet veren Malkara Et Kombina Tesisi, Büyükşe

GÜNDEM 27.05.2020 13:13:00 0
Albayrak, Malkara Et Kombina Tesisi

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Et Kombina Tesisi'ne yaptığı ziyaret kapsamında tesiste yapılan kesim hizmetlerini, soğuk hava depolarını ve kombina et tesisine ilave olacak alanları inceledi. Albayrak'a ziyaretinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Sertaç Balyemez, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Alpaslan Kurtoğlu ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal da eşlik etti.

 

 

"HER GÜN KALİTESİNİ ARTTIRMAYA DEVAM EDİYOR"

 

İnceleme sonrası açıklama yapan Kadir Albayrak, " Avrupa standartlarında hizmet veren Malkara Et Kombina Tesisi, Büyükşehir Belediyesi olarak bizim kırsal kalkınmayı destekleme ve hayvancılığı geliştirme projeleri kapsamında en büyük yatırımlarımızdan biridir. Tesisimiz her gün kalitesini arttırmaya devam ediyor. Tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN