Vali Bilgin: Şehitler tepesi boş kalmayacak

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde eşi İlknur Bilgin ile birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, "Bizler burada görev yapabiliyorsak, aziz şehitlerimiz sayesinde

GÜNDEM 26.05.2020 17:56:00 0
Vali Bilgin: Şehitler tepesi boş kalmayacak

 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Ramazan bayramı dolayısıyla eşi İlknur Bilgin ile birlikte Kırklareli Şehitliğini ve şehit ailelerini ziyaret etti.

 

BURUK DA OLSA BAYRAM SEVİNCİ YAŞANIYOR

 

İlk olarak Kırklareli Şehitliği’ni ziyaret eden Vali Bilgin ve eşi, şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak dua etti. Pandemi tedbirleri sebebiyle bu yıl buruk da olsa bayram sevincinin yaşandığını ifade eden Bilgin, “Huzur ve sevinç kaynağı olan bayramlarda şehitler hiçbir zaman unutulmuyor. Tüm şehit ailelerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Bizler burada görev yapabiliyorsak, sizler yapabiliyorsanız, aziz şehitlerimiz sayesindedir. Allah onlardan razı olsun. Buradan bir kez daha sesleniyorum; şehitler tepesi boş kalmayacak. Ezanların susmaması, bayrakların inmemesi için bu topraklarda tarihten beri gelen her şeyi en net bir şekilde görebilmekteyiz” dedi.

 

 

ŞEHİT AİLELERİNİN İSTEKLERİNİ DİNLEDİLER

 

Şehitlik ziyareti sonrası ilk olarak şehit Piyade Jandarma Onbaşı Varol Çalışkan’ın Kavaklı beldesinde ikamet eden ailesini ziyaret eden Vali Bilgin ve eşi, şehit ailesinin bayramını kutladı. Şehit Piyade Komando Tuncay Duman’ın Kavakdere Köyü’ndeki ailesini ziyaret eden Vali Bilgin ve eşi, şehit ailesi ile bir süre sohbet ederek, isteklerini dinledi.

 

 

POLİS VE JANDARMA EKİPLERİNİ ZİYARET ETTİ

 

Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında bayramda olduğu gibi asli görevlerinin yanında koronavirüs pandemisi boyunca salgın için alınan tedbirlerin uygulanmasında ilk sıralarda görev yapan emniyet güçleri ve jandarma ekiplerini de görev yerlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Bilgin, son olarak bayramda ve pandemi boyunca 7/24 esasıyla gece gündüz demeden görev yapan Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

 

Haber / Yener AKBABA