Öğretmenlerden yardımlaşma örneği

Ramazan ayında dayanışma ve yardımlaşma örneği sergileyen Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu öğretmen ve idarecileri, maddi durumu iyi olmayan velilere yardımda bulundu.  İhtiyaç sahib

GÜNDEM 15.05.2020 18:03:00 0
Öğretmenlerden yardımlaşma örneği

 

 

Kapaklı’da eğitim öğretim veren Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu öğretmen ve idarecileri, Çin’de ortaya çıkan ve ülkemizi de etkileyen koronavirüs sürecinde maddi sıkıntı yaşayan veliler için örnek bir davranış sergilediler.

 

YARDIMLAŞMA ÖRNEĞİ SERGİLEDİLER

 

Dayanışma ve yardımlaşmanın en yüksek olduğu Ramazan ayında öğretmen ve idarecilerin, ihtiyaç sahibi velilere yardımda bulunmak amacıyla kendi aralarında para toplayarak dayanışma ve yardımlaşma örneği sergilediğini belirten Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Murat Bekdaş, Peygamber Efendimizin (s.a.v.), ‘Ramazan ayı mübarek bir aydır. Allahü Teâlâ, size Ramazan orucunu farz kıldı. O ayda rahmet kapıları açılır, Cehennem kapıları kapanır, şeytanlar bağlanır. O ayda bir gece vardır ki, bin aydan daha kıymetlidir. O gecenin [Kadir gecesinin] hayrından mahrum kalan, her hayırdan mahrum kalmış sayılır. İyilik etmek fenalıktan sakınmak hususunda birbirinizle yardımlaşın. Günah işlemek ve haddi aşmak üzerinde yardımlaşmayın’ hadis-i şerifini hatırlatarak, örnek davranış sergileyen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU