Erbay Caddesi'nde yol çalışmaları sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kapaklı-Pınarça bağlantısı

GÜNDEM 15.05.2020 17:20:00 0
Erbay Caddesi

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Ergene Sağlık Mahallesi'nde asfalt çalışmalarının yanı sıra, Kapaklı-Pınarça bağlantısı SSB (Silindirle Sıkıştırılmış Beton) beton yol 1. Etap çalışmaları ve Kapaklı'ya bağlı Çeken Caddesi'nde beton yol yapım çalışmaları tamamlanırken, Erbay Caddesi'nde ise çalışmalar devam ediyor.

 

SAĞLIK MAHALLESİ'NDE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Koronavirüs salgını ile mücadelemizi sürdürdüğümüz bu günlerde yol çalışmalarımıza da ara vermeden devam ediyoruz. Fen İşleri ekiplerimiz Tekirdağ il genelinde tüm ilçelerde belirli bir program dahilinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Kapaklı-Pınarça bağlantısında SSB Beton yol yapım çalışmalarının ilk etabını ve Çeken Caddesi'ndeki çalışmaları tamamladık. Erbay Caddesi'nde de beton yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Ergene Sağlık Mahallesi'nde de asfalt çalışmaları sürüyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Tekirdağ için tüm birimlerimizle çalışıyoruz" dedi.  

 

Haber / Buse SERİN