Helvacıoğlu'ndan dikkat çeken Anneler Günü kutlaması 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, itfaiye merdivenine bağlı sepetle evlerinin pencerelerine kadar çıktığı, ilçedeki en yaşlı iki annenin Anneler Günü'nü kutlayarak, çiçek verdi. Sosy

GÜNDEM 11.05.2020 17:25:00 0
Helvacıoğlu

 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına dikkat çekmek ve Anneler Günü'nü kutlamak amacıyla ilginç bir yönteme başvurdu.

 

CANLI YAYINLANDI

 

Helvacıoğlu, ilçenin en yaşlı kadınlarından, Yukarı Zaferiye Mahallesi Medya Caddesi'nde oturan, iki çocuk annesi Nebiye Tokmak (85) ve Yeni Mahalle Zübeyde Hanım Caddesi'nde oturan dört çocuk annesi Ayşe Değirmendereli'nin (94) evlerinin pencerelerine itfaiye merdivenine bağlı sepetle çıktı. Helvacıoğlu, Anneler Günü'nü kutladı ve ilçenin en yaşlı iki annesine çiçek ile hediyeler verdi. İlginç Anneler Günü kutlaması, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanırken, çevredekiler de olanları ilgiyle izledi.

 

 

"EKSİLMEYEN DEĞERLERİMİZDİR"

 

Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'ın en yaşlı annelerinin tüm vatandaşlar adına Anneler Günü'nü kutladığını kaydederek, "Anneler bizleri için eksilmeyen değerlerimizdir. Cennet onların ayakları altında. Sosyal mesafe kuralına uyarak kendisine çiçeğini verdik. Amacımız farkındalık yaratmak. Belediyeci olduğumuz için kendisine itfaiye sepetiyle camdan ulaştık. Allah onlara uzun ömür ve sağlıklı günler versin" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA