Berber ve kuaförlere maske dağıtıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 50 gündür kapalı olan ve dün yeniden hizmet vermeye başlayan Çerkezköy'deki berber, kuaför ve güzellik salonu esnafına çalışmaları sırasında kullanmak ve m

GÜNDEM 11.05.2020 17:04:00 0
Berber ve kuaförlere maske dağıtıldı

 

 

İçişleri Bakanlığı’nın, koronavirüs salgını nedeniyle aldığı tedbirler kapsamında 21 Mart’ta faaliyetleri geçici olarak durdurulan berber, güzellik salonu ve kuaförler dün saat 09:00’da yeniden hizmet vermeye başladı. Açılış öncesi Çerkezköy’deki tüm berber, kuaför ve güzellik salonları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

 

“HER ZAMAN ESNAFIN YANINDAYIZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri de Çerkezköy’deki berber, kuaför ve güzellik salonu esnafını tek tek gezerek esnaflara çalışmaları sırasında kullanmak ve maskesi olmayan vatandaşların da maske takmalarını sağlamak amacıyla maske dağıttı. Büyükşehir belediyesi olarak her zaman olduğu gibi koronavirüs salgını sürecinde de esnafın yanında olduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 Mayıs tarihinden itibaren normalleşme çalışmaları kapsamında hizmet vermeye başlayan berber ve kuaförlerimize destek vermek amacıyla dükkanları dezenfekte ettik. Berber ve kuaför esnafımıza aynı zamanda maske dağıtımını da yaptık” dedi.

 

“DESTEKLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Büyükşehir belediyesi olarak esnafın steril ortamda vatandaşlar hizmet verebilmesi adına ellerinden gelen desteği verdiklerini kaydeden Albayrak “Bundan sonra da desteklerimize devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU