Anneler Günü'nde özel anneler de unutulmadı 

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Anneler Günü'nde engelli çocukları olan annelerin evlerine giderek, sürpriz yaptı. Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın gönderdiği çiç

GÜNDEM 11.05.2020 16:42:00 0
Anneler Günü

 

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Belediye Başkan Yardımcı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “Annelerimizin hakkı hiçbir zaman ödenmez. Bize katkıları asla ödenmez. Annelerimizi çok seviyoruz. Koronavirüs salgınının yaşandığı şu günlerde engelli çocukları olan annelerimize birer tane çiçek vererek, onların Anneler Günü’nü kutluyoruz. Engelli anneleri gerçekten inanılmaz bir çaba gösteriyorlar. İnsan üstü bir çaba gösteriyorlar. Çocuklarına o kadar güzel bakıyorlar o kadar güzel ilgileniyorlar ki bunu hak ediyorlar" dedi.

 

 

"ONLARI ÇOK SEVİYORUZ"

 

Virüs nedeniyle engelli okullarının iki aydır kapalı olduğunu ve engelli çocukların iki aydır evlerde kapalı kaldıklarını belirten Tanrıkulu, "Çok zor bir süreçten geçtiklerini biliyoruz, annelerin. O yüzden bu yıl biz Edirne Belediyesi olarak bütün ekibimiz ile beraber engelli çocukları olan annelere gideceğiz ve onlara Anneler Günü çiçeği vereceğiz. O kadar önemli ki bir ailede engelli çocuk olduğu zaman bütün aile seferber oluyor. Bütün aile onunla yaşıyor, faydalı olmaya çalışıyor. Bu Anneler Günü’nde engelli çocukları olan annelerimizin yüzünü birazcık olsun sevindirelim. Onları çok seviyoruz, engelli çocuklarımızı çok seviyoruz. Edirne Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ni de açarken engelli  annelerinin biraz soluk alması, biraz kendilerine vakit ayırması için açmıştık. Edirne Belediyesi olarak engelliler için yaptığımız bütün çalışmaları çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

"ANNELERİN KIYMETİNİ BİLELİM"

 

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu’na teşekkür eden engelli annesi Aysel Taftin, “Çok mutlu oldum. Çok duygulandım. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bütün annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Anneler çok değerlidir. Annelerin ayağının altında cennet vardır. Annelerin kıymetini, değerini bilelim. Dünyaya bir tane geliyor anne “ dedi.

 

Haber / Buse SERİN