Anneler Günü'nde anlamlı ziyaretler

Anneler Günü dolayısıyla Kırklareli'nde yaşayan başta şehit anneleri, 100 yaş üzeri anneler, sosyal ekonomik destek alan anneler ve evlilikte 50'nci yılını dolduran aileler ziyaret edildi. Kırklareli Valisi Osman

GÜNDEM 11.05.2020 16:10:00 0
Anneler Günü

 

Vali Bilgin, İstasyon Mahallesi'nde yaşayan Nuriye Korkmaz'ı ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun selam ve dualarını Nuriye Korkmaz'a ileten Bilgin, Hz. Hatice Vakfı tarafından gönderilen ve valilik  tarafından hazırlanan hediyeler ile 'Cennet Anneleri Hatıra Ormanı"na dikilen fidan sertifikasını verdi. Kırklareli'de Anneler Günü'nde 100 yaş üstü 19 anne, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sosyal mesafe ve hijyen kuralları kapsamında ziyaret edilerek günleri kutlandı.

 

 

KURALLARA UYULDU

 

Kırklareli genelinde görevli ekipler de koronovirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sosyal ve sağlık kurallarına uyarak ziyaretlerde bulundu. Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere, 100 yaş üzeri anneler ile evliliklerinde 50 yılını doldurmuş ve sosyal destek alan 61 anneye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Vali Osman Bilgin’in selam ve dualarını ileten ekipler, hediyeler de verdi.

 

Haber / Yener AKBABA