Cerrahi maske üretimi başladı

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu ile Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde siperli maskenin ardından cerrahi maske üretimi de başladı.

GÜNDEM 7.05.2020 16:46:00 0
Cerrahi maske üretimi başladı

 

 

Ülkemizin koronavirüs ile mücadelesine destek verdiklerini belirten Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz  “Kapaklı Belediyesi Ortaokulu, Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okullarımız ile beraber cerrahi maske üretimine başladık. Zamanla sayıyı artıracağız. 400 adet siperli maske üretimimizi tamamladık. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

İLK GÜN BİN 500 MASKE ÜRETİLDİ

 

Kapaklı Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Kapaklı Belediyesi Ortaokulu ve Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kollektif işbirliğiyle ilk gün bin 500 Adet Cerrahi Maske üretimi yaptıklarını ve siperlik üretimine de devam ettiklerini belirten Danışmaz, “Biz birlikte güçlüyüz” dedi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de okulları ziyaret ederek maske üretim çalışmalarını inceledi. Çetin, “Bu zor günleri dayanışma ve beraberliğimizden aldığımız güç ile hep birlikte omuz omuza atlatacağız” dedi.

 

Haber / Buse SERİN