Çorlu'da Ramazan konserleri devam ediyor

Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel salgın olarak ilan edilen yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde zaman zaman uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Çorlu Belediye

GÜNDEM 6.05.2020 16:29:00 0
Çorlu

 

Ramazan ayının bir gün öncesinde Canan Şimşek konseriyle başlayan etkinlikler devam ediyor. 23 Nisan Perşembe akşamı başlayan ve Mayıs ayı itibariyle devam eden ve canlı olarak yayınlanan konserler kapsamında sırasıyla Grup Nefes, Onur Baytan ve Özgür Kanat sahne aldı.

 

 

"YAKLAŞIK 100 BİN KİŞİYE ULAŞTI"

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçiyoruz. Gönül isterdi ki hep beraber meydanlarda düzenlediğimiz iftar programlarında ya da konserlerde sizlerle olalım, kardeşçe kucaklaşalım. Ancak şimdilik Ramazan ayının maneviyatı ve birleştirici gücüyle sizlerle ekran karşısında buluşabiliyoruz. Biraz olsun sizleri mutlu edebilmek için değerli sanatçılarımızı dijital platformlar aracılığı ile evlerinize konuk ediyoruz. Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz canlı yayın konserlerimize devam edeceğiz" dedi. Dijital konserlerin yaklaşık 100 bin kişiye ulaştığını da kaydeden Sarıkurt, "Bizler, siz değerli Çorlulular için çalışmaya devam ediyoruz. Bu zor günleri birlikte atlatacak ve hep birlikte başaracağız. Değerli sanatçılarımıza ve sosyal medya hesaplarından bizleri izleyen siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

 

KONSER PROGRAMI 

 

Ramazan Etkinlikleri kapsamında dijital platformlar üzerinden saat 21.00'da düzenlenecek olan konser programı şu şekilde; "7 Mayıs Perşembe - Nilay Döldöş, 9 Mayıs Cumartesi - Osman Demirel, 10 Mayıs Pazar - Ahmet Selçuk İlkan, 12 Mayıs Salı - Coşkun Çelik ve Orkestrası, 14 Mayıs Perşembe - Uygar Erdoğan, 16 Mayıs Cumartesi - Kadem Pir, 18 Mayıs Pazartesi - Cem Vatansever, 20 Mayıs Çarşamba - Tolga Sağ, 22 Mayıs Cuma - Tuğba Özay"

 

Haber / Yener AKBABA