Belediye, 'Maske Temin Noktaları' oluşturdu

Keşan Belediyesi, vatandaşların acil maske ihtiyacını karşılamak üzere şehir merkezinde "Maske Temin Noktaları' oluşturdu. Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Keşan Belediyesi olarak 'ilçemiz

GÜNDEM 29.04.2020 14:07:00 0
Belediye,


 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, çarşıda acil ihtiyaçları olan ancak maskesi olmayanların iki günlük ihtiyacını karşılayacak şekilde maske teminine başladıklarını belirtti. Cumhuriyet  ve Alparslan Türkeş Meydanı’nda maske temin noktasına gelen her vatandaşın kimlik numarasını söyleyerek maske alabileceğini ifade eden Helvacıoğlu, “Maske temin noktamızın biri Cumhuriyet Meydanı’nda Hükümet Konağı’nın karşısındaki Keşan yazısının bulunduğu alanda yer alıyor. Diğer acil maske temin noktamız ise Alparslan Türkeş Meydanı’nda bulunuyor." ifadelerini kullandı.

 

"MASKESİZ KİMSE KALMAYACAK"

 

"Vatandaşımız buraya geldiğinde isim, soy isim ve kimlik numarasını beyan ederek maskesini 10.00-17.00 saatleri arasında temin edebiliyor" diyen Helvacıoğlu, "Keşan Belediyesi olarak 'ilçemizde maskesiz kimse kalmayacak' dedik. Bunu sağlamak için ekiplerimizle çok ciddi şekilde çalışma yürütüyoruz. Cumhurbaşkanlığımızdan, Valiliğimizden, Kaymakamlığımızdan gelen maskeleri ortak noktamız olan maske temin noktasında sosyal mesafeyi de koruyarak tüm Keşan halkımıza dağıtıyoruz” dedi. Keşan Belediyesi olarak ev ve iş yerlerinde maske dağıtımlarına devam ettiklerini de belirten Helvacıoğlu, maske temin noktasından maske alan bir kişinin iki gün sonra yeniden maske alabileceğini söyledi.

 

 

Haber / Ruşa ELMA