Dizman: Çocuklarımız aynı heyecanla 23 Nisan'a hazırlansın

Başakşehir Okulları İlkokul Müdürü Kıvanç Dizman, anasınıfı öğrencilerinin ve tüm çocukların 23 Nisan coşkusunu evlerinde de aynı heyecanla yaşamaları için coşku ve heyecanla dolu bir vi

GÜNDEM 20.04.2020 17:55:00 0
Dizman: Çocuklarımız aynı heyecanla 23 Nisan

 

Hazırlanan videoda Başakşehir Okulları anasınıfı öğrencilerinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için civardaki tüm arkadaşlarını evlerini süsleyerek aynı törenlerdeki gibi coşkuyla kutlama yapmaları için davet ettiklerini belirten Dizman, "Çocuklarımıza bunu yaşatmak görevimiz" dedi.

 

 

"TÜM CİVAR HALKINA YANSITMAK İSTİYORUZ"

 

Dizman, "Bu yıl 23 Nisan kutlaması her zamankinden daha özel çünkü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılı. Meydanlara kutlama yapmak için çıkamasak da, okulumuzda tören yapamasak da, evlerimizde bu coşkuyu çocuklarımızla birlikte mutlaka yaşayacağız. Bu amaçla Başakşehir Ailesi; yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri el birliği ile çalışarak dolu dolu bir program ortaya çıkardık. 23 Nisan Günü sosyal medya hesabımızdan canlı yayın yaparak içimizdeki coşkuyu çocuklarımız ile birlikte tüm civar halkına yansıtmak istiyoruz." dedi.  

 

"COŞKUYLA KUTLANMAYI HAK EDİYOR"

 

Her sınıfa ayrı ayrı görevler verdiklerini kaydeden Dizman, "Videoları hesaplarımızdan ayrıca yayınlayacağız. Buradaki amacımız çocuklarımız aynı heyecanla 23 Nisan’a hazırlansınlar. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram ve coşkuyla kutlanmayı hak ediyor. Çocuklarımıza bunu yaşatmak bizim görevimiz. Çocuklarımız bir günlüğüne de olsa virüsü ve yaşanan zor günleri unutsunlar istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE