Evden çıkamayan vatandaşlara sokak konseri 

Tekirdağ'da, hafta sonlarında uygulamaya giren sokağa çıkma kısıtlaması üzerine Süleymanpaşa Belediyesi tarafından evlerinde kalan vatandaşlar için konser düzenlendi. Hürriyet Mahallesi'nde sok

GÜNDEM 19.04.2020 15:04:00 0
Evden çıkamayan vatandaşlara sokak konseri 

 

Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuar Şefi Salih Demirci, konser öncesi yaptığı açıklamada, "Ülkemizin bu zor günlerinde biz de bölgemizde bir fark oluşturarak, insanlarımıza çok sevdikleri o sanatı, müziği ayaklarına kadar getirme gayesindeydik. Çok uzun zamandır düşündüğümüz projemiz çok şükür bu haftaya yetişti." dedi. 

 

"MÜZİK HEP ONLARLA OLACAK"

"Şehrimizin güzel bir mahallesinde konser veriyoruz." diyen Demirci, "Bütün ekibimizle, enstrümanlarımızla buraya geldik. Canlı yayın da yapacağız. Bu canlı yayınlarımızı burada olmayan vatandaşlarımızda tekrar tekrar izleyebilecekler. Müzik hep onlarla olacak. Umuyoruz ki onlar hep evlerinde kalacaklar. Biz de her zaman müziği ayaklarına kadar getireceğiz" dedi. Süleymanpaşa Belediyesi tarafından verilen konser diğer mahalledeki vatandaşların görüp dinleyebilmesi için sosyal medyada da canlı yayınlandı. Konser gece boyunca devam etti.

Haber / Menşure KARDEŞ