Ata: Dezenfekte çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Marmaraereğlisi Belediyesi, Çin Wuhan kentinde Aralık 2019'da ortaya çıkan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi (küresel salgın) olarak ilan edilen yeni tip koronavirüs nedeniyle dezenfeksiyon çalı

GÜNDEM 14.04.2020 12:56:00 0
Ata: Dezenfekte çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Marmaraereğlisi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe de dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, özel tek kullanımlık tulumları ile ilaçlama çalışmalarını sürdürürken gemi atıklarını da toplayarak ilçede hijyeni sağlıyor. Özellikle halkın toplu olarak bulunduğu alanlara ağırlık veriliyor.

TOPLU KULLANIM ALANLARI İLAÇLANDI

Marmaraereğlisi Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Sultanköy Mahallesi, Kamaradere Mahallesi, Çeşmeli Mahallesi, Dereağzı Mahallesi, Türkmenli Mahallesi, Yakuplu Mahallesi, Esentepe Mevkii, Altıntarla Mevkii, İlyasın Tepe Mevkii’nde devam eden ilaçlama çalışmaları özellikle halkın toplu olarak kullanım sağladığı, gündelik olarak kullandığı alanlarda devam ediyor." denildi. 

"BU SÜRECİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Koronavirüs salgını bitene kadar çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Bu süreçte ekiplerimiz halkımızın toplu olarak kullanım sağladığı yerlere ağırlık vererek çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın sağlığını güvence altına alabilmek için çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz. Özellikle temizlik ve dezenfekte çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu zorlu günleri halkımızın uyarıları dikkate alarak tedbir almasıyla birlikte atlatacağız. Biz sorumluluğumuzun farkında olarak devam ediyoruz. Bu süreci birlikte aşacağız." ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN