29 alana spor sahası yapılacak

2019-2020 eğitim öğretim yılı başında Hüseyin Pehlivan İlkokulu'nu ziyaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Buğra isimli minik öğrencinin okul bahçesine basketbol sahası y

GÜNDEM 13.04.2020 17:15:00 0
29 alana spor sahası yapılacak

 

Okul bahçesinde başlatılan çalışmaları inceleyen Yüksel, Buğra’nın ve binlerce çocuğun hayalini gerçekleştirmek için çalıştıklarını ifade etti. Toplam 29 ayrı noktada spor sahası yapacaklarını kaydeden Yüksel, spor sahalarının en kısa sürede bitirilerek hizmete sunulacağını dile getirdi. 

 

AMAÇ SPORA TEŞVİK ETMEK

Çocukları kötü alışkanlıklardan korumak, spora teşvik etmek amacıyla uzun zamandır çalışmalarını yürüttükleri 12 semt sahası, 14 çok amaçlı saha ve 3 tenis sahası ile gençlere kendi yaşam alanlarında spor yapma imkanı sunacaklarını söyleyen Yüksel, “Semt sahası, çok amaçlı saha ve tenis sahalarının yapılacağı yerlerle ilgili de bilgi verdi. Semt Sahalarının Namık Kemal Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Eski Cami Mahallesi, Çınarlı Mahallesi, Karadeniz Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi,  Yavuz Mahallesi, Kumbağ Mahallesi, Gündoğdu Turgut Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi, Altınova Mahallesi ve  Hürriyet Mahallesi’ne yapılacağını dile getiren Yüksel, çok amaçlı sahaların da (basketbol – voleybol) Namık Kemal Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Eski Cami Mahallesi, Karadeniz Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi Mediha Mehmet Tetikol Ortaokulu Bahçesi, Kumbağ Mahallesi Kumbağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çınarlı Mahallesi Safiye Osman Çeliker İlköğretim Okulu, Eski Cami Mahallesi Tuğlacılar Lisesi, Altınova Mahallesi Şehit Turgut Kurtçu Ortaokulu, Gündoğdu Mahallesi Nurettin Ekmekçioğu İlköğretim Okulu, Hürriyet Mahallesi su deposu üstü, Değirmenaltı Mahallesi Ticaret Borsası Okulu’na yapılacağını söyledi. Tenis sahalarının da Hürriyet Mahallesi Su deposu üstü, Namık Kemal Mahallesi ve  Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacağı dile getirildi. 

 

Haber / Yener AKBABA