Ata: Yol yapım çalışmaları sürüyor

Tüm dünyada ciddi bir sağlık krizine dönüşen yeni tip koronavirüsle mücadele ederken bir yandan da belediyecilik hizmetlerine devam ettiklerini kaydeden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Fen İşleri MÃ?

GÜNDEM 9.04.2020 11:54:00 0
Ata: Yol yapım çalışmaları sürüyor

 

Ata, "Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık dolayısıyla yapılan çalışmalar ve geliştirilen projeler bu konuda yoğunlaşıyor. Bununla birlikte Marmaraereğlisi’nde süre gelen belediyecilik çalışmalarına devam ediyoruz. ‘Söz verdik, bize inananlara’ diyerek yola çıktık. Marmaraereğlisi'nde bozuk yol kalmaması için çalışmaları sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yol çalışmaları belirli noktalarda devam ediyor." dedi.  

 

"İHTİYAÇ OLAN YERLERDE YOĞUNLAŞIYORUZ"

"Ekipler bu zorlu günlerde çalışmalarına hız kazandırmış durumda" diyen Belediye Başkanı Hikmet Ata, ‘’Korona virüs salgını sebebiyle yapmış olduğumuz çalışmaların yanı sıra yol yapım çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Ekiplerimiz saha da ihtiyaç olan yerleri belirleyerek buralara yoğunlaşıyor. Salgın ile mücadele ederken bir yanda da yol çalışmalarımıza devam etmek durumundayız. Bu konuda ekiplerimiz çalışmalarına öz veriyle devam etmektedir." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Ruşa ELMA