Belediyeden 65 yaş üstü vatandaşlara ekmek yardımı fişi

Malkara Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında 21 Mart Cumartesi gecesi saat 00.00 itibariyle evden çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü vatandaşların ekmek yardımı fişlerini ikametlerine götÃ

GÜNDEM 1.04.2020 16:27:00 0
Belediyeden 65 yaş üstü vatandaşlara ekmek yardımı fişi

 

Koronavirüs salgınının en az hasarla atlatılması için yoğun bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, göreve geldikleri günden bugüne her yıl 12 ay boyunca yardıma muhtaç olan vatandaşlara ekmek yardımında bulunarak temel ihtiyaçlarını karşıladıklarını kaydetti. Yurdakul, “Her gün yardıma muhtaç ve 65 yaş üstü 260 vatandaşımıza 12 ay boyunca günlük olarak 340 ekmek fişi veriyoruz. Bu hizmetimiz istisnasız olarak devam edecektir. Koronavirüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerde evlerinden çıkmayan 65 yaş üstü hemşehrilerimize belediye personellerimiz teslim etti. Bizler değerli çınarlarımızın her zaman yanındayız” dedi. 

 

TOPLUM SAĞLIĞI İÇİN EVDE KALIN

 

65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların, evde kaldıkları süre boyunca gıda, market ve eczane ihtiyaçlarının giderilmesi için belediyenin 444 59 42 numaralı telefonuna ulaşabileceğini dile getiren Yurdakul, vatandaşlara “Kendi sağlığınız ve toplum sağlığı için evde kalın” çağrısında bulundu. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ