Malkara'da dezenfeksiyon çalışmaları genişletildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi, küresel olarak etkisini sürdüren yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Malkara genelinde dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına genişl

GÜNDEM 30.03.2020 18:14:00 0
Malkara

 

Tehdit ortadan kalkıncaya kadar çalışmaların devam edeceğini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Koronavirüs salgınının ülkemizde görülmesiyle birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Malkara Belediyesi dezenfekte çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor." dedi.  

 

"SALGIN ORTADAN KALKANA KADAR SÜRECEK"

 

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Ahmetpaşa, Hasköy, Batkın, Sarnıç, Kiremitlik, Sarıyar, Güneşli, Yörücek, Tekke, Bağpınar, Mestanlar, Doğanköy, Çınaraltı, Kozyörük ve Karacagür Mahalleleri'nde dezenfekte çalışmalarımızı yaptık. Koronavirüs salgınına karşı yürüttüğümüz dezenfekte çalışmaları salgın tehdidi ortadan kalkana kadar aralıklarla devam edecektir. Kamu kurumları olarak bizler bu süreçte üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Hemşehrilerimiz sağlıklarını tehlikeye atmamaları için uyarıları dikkate almalı ve gerekmedikleri sürece evlerinden dışarıya çıkmamalıdır." ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE