Tren seferleri iptal edildi

Koronavirüs salgınıyla mücadele amacıyla şehirlerarası yolculukların kısıtlanması nedeniyle 28 Mart tarihinden itibaren Yüksek Hızlı, Anahat ile Halkalı-Çerkezköy-Kapıkule treninin de yer aldığ?

GÜNDEM 29.03.2020 16:48:00 0
Tren seferleri iptal edildi

 

TCDD Taşımacılık’tan konuya ilişkin yapılan açıklamada “Koronavirüs salgınıyla mücadele amacıyla şehirlerarası yolculukların kısıtlanması nedeniyle 28 Mart tarihinden itibaren Yüksek Hızlı, Anahat ve Bölgesel Trenler geçici olarak işletilmeyecek. İşletilmeyecek trenlere bileti olan yolcular istedikleri takdirde biletlerini kesintisiz olarak iade edebilecekler veya ileriki bir tarihte kullanmak üzere açığa aldırabilecekler. Abonman kartlarda ise kullanılmayan kısımlara ait ücret iade edilecek” dedi.

 

EVDE KAL TÜRKİYE

İstanbul’da Marmaray ve Ankara’da Başkentray trenlerinin işlemeye devam edeceği belirtilen açıklamada “Koronavirüsü salgınının önüne geçilmesinde en önemli unsurun kişisel hijyen ve sosyal izolasyon olduğu gerçeğinden hareketle “ Evde Kal Türkiye” çağrısına uyulmasını bir kez daha hatırlatırız” denildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU