Bozdağ, küçük esnafın tercümanı oldu

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, koronavirüs ile mücadele kapsamında zor günlerden geçen küçük esnafın sıkıntılarını ve desteklenmesine yönelik duygu ve düşün

GÜNDEM 29.03.2020 11:41:00 0
Bozdağ, küçük esnafın tercümanı oldu

 

"Arkanıza dönüp bakın. Küçük esnaftan başka mücadele eden var mı?" diyen Ali Bozdağ, esnafların zor günlerden geçtiğini belirterek, "Her şeye rağmen hala hizmete devam eden esnaflarımızın desteklenmesi gerekiyor." dedi.

"İŞSİZLER VE EVLERİNDELER"

Mahalledeki bakkalın her şeye rağmen sabah 06.00 gece 01.00 dükkanında olduğunu, köşe başındaki kasabın vatandaşlara hizmet vermeye devam ettiğini, manavın gece 03.00'de kalkıp hale gittiğini söyleyen Bozdağ,  "Kuaförler şu an kapalı, işsizler ve evlerindeler. Keyiften değil senin ve ailenin sağlığı için. Kahveciler şu an kapalı ve evlerindeler. Keyiften değil senin ve ailenin sağlığı için. Servisçiler şu an evlerindeler. Keyiften değil senin ve ailenin sağlığı için. Sahi televizyonlarda boy boy 10 bin mağazamız oldu diye reklam yapan marketlerin sahipleri nerede? Kesin 20 odalı, bahçeli, kapalı havuzlu, saunalı villalarında boğaz manzarası karşısında bayağı zorlanıyorlardır. Size hem gece hem gündüz hizmet edip sağlığını sizler için hiçe sayan ve toplum sağlığı için dükkanlarını kapatan bu fedakar ve cefakar insanları unutma Türkiye'm." dedi. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ