Malkaralı kadınlar evlerinde maske dikiyor

Malkara Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Malkara Belediye Akademisi'nin malzeme ve dikiş makinesi imkanı sağladığı Belediye Akademisi eski ve yeni kursiyerleri, koronavirüs salgınına karşı mücadele k

GÜNDEM 25.03.2020 13:04:00 0
Malkaralı kadınlar evlerinde maske dikiyor

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Malkara Belediyesi olarak maske ihtiyacını karşılamak için Belediye Akademimiz aracılığıyla maske üretimine destek oluyoruz. Maske yapımı için gerekli malzemeleri belediye olarak temin ettik." dedi.  

 

ÜCRETSİZ DAĞITILACAK

 

Başkan Yurdakul, "Belediye Akademisi bünyesinde bulunan dikiş makinelerini ve maske için gerekli malzemeleri maske dikmek isteyen kursiyerlerimizin evlerine götürdük. Belediye Akademisi eski ve yeni kursiyerleri evlerinde zaman kaybetmeden maske üretmeye başladılar. Halk sağlığının salgına karşı korunması için mücadele eden kamu görevlilerine dağıtmak üzere maskeleri dikiyoruz. Yarından itibaren ilçemizde kamu hizmeti veren Devlet Hastanesi, Sağlık Ocakları, Polis, Jandarma ve Belediye Personellerine ücretsiz olarak dağıtacağız. Koronavirüs salgınına karşı mücadele ettiğimiz bu günlerde gönüllük esasına dayanarak evlerinde maske diken kursiyerlerimize teşekkür ederim. El ele vererek bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN