Yurdakul: Güzel ve sağlıklı günler için evinizde kalın

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un talimatıyla 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için ekipler oluşturuldu. Başkan Yurdakul,

GÜNDEM 24.03.2020 11:42:00 0
Yurdakul: Güzel ve sağlıklı günler için evinizde kalın

 

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının en az hasarla atlatılması için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın bu süreçte belediye olarak yanlarında olacağız." dedi.

 

"BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ"

 

Yurdakul, "Başımızın tacı büyüklerimize evde kaldıkları süre boyunca toplum sağlığına destek olmak adına gıda, market ve eczane ihtiyaçlarını karşılamak için belediyemiz tarafından ekipler oluşturarak hizmet vermeye başladık. Belediyemize gelen taleplere ivedi olarak cevap veriyoruz. Sizlerin ihtiyaçlarınızı karşılamak için 7 / 24 hizmetinizde olup, sizlere destek olacağız. Değerli büyüklerimiz sizler, bizim için önemlisiniz. Dünyayı etkisi altına alan çok ciddi bir salgın tehlikesiyle karşı karşıyayız. Tüm önlemlerimizi alarak ve bilinçli hareket ederek bu zor günleri en iyi şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Tüm 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza hizmet etmek bizler için şereftir. 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın tek yapmaları gereken çekinmeden 112 -155 -156 veya 444 59 42 numaralı hattımızı aramalarıdır. Bizler sizin için görevimizin başındayız. Güzel ve sağlıklı günler için evinizde kalın.” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Yener AKBABA