Yurdakul: Çınarlarımıza vefa borcumuzu ödemek istiyoruz 

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların açık alanlarda dolaşmaları sınırlandırıldı. Malkara Belediye BaÅ?

GÜNDEM 23.03.2020 16:52:00 0
Yurdakul: Çınarlarımıza vefa borcumuzu ödemek istiyoruz 

 

Başkan Yurdakul, "Malkara Belediyesi, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların evde kaldıkları süre boyunca gıda, market ve eczane ihtiyaçlarını karşılamak için yanında olacaktır." dedi. 

 

"BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ"

 

Başkan Yurdakul, “Siz değerli büyüklerimiz evinizde kalın. Sizler, bizim için önemlisiniz. Sizlerin yaşam tecrübelerinizle bizlere verecek nasihatlerinize ihtiyacımız var. Sizlerin gıda, market ve eczane gibi tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için 7 / 24 hizmetinizde olup, sizlere destek olacağız. 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza hizmet etmek bizler için şereftir. Bizler çınarlarımıza olan vefa borcumuzu ödemek istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

"CİDDİ BİR TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

 

Yurdakul, "65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların tek yapması gereken 112 -155 -156 veya 444 59 42 numaralı hattımızı arayarak bizimle iletişime geçmeleridir. Ayrıca bakanlıklarımızın koronavirüs salgınına karşı aldığı tedbirler kapsamında yayınladıkları genelgelere uyuyoruz ve belediye olarak üzerimize düşen çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın güvenliği için ilçemizin her yerinde dezenfekte çalışmalarını yapıyoruz, yapılan çalışmalarımızı periyodik olarak devam ettiriyoruz. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ilçemizde gerekli denetimleri sürdürmeye devam ediyor. Dünyayı etkisi altına alan çok ciddi bir salgın tehlikesiyle karşı karşıyayız. Tüm önlemlerimizi alarak ve bilinçli hareket ederek bu zor günleri en iyi şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Virüsün yayılmaması için sosyal mesafe koymamız zorunlu hale geldi. Halkımızı sağduyulu davranmaya ve zorunlu olmadıkça evden çıkmamaya davet ediyorum.” diye konuştu.

 

Haber / Buse SERİN