Sahiller yaza hazırlanıyor

Süleymanpaşa Belediyesi, yaklaşan yaz ayları öncesinde Süleymanpaşa sınırları içindeki sahilleri temizlemeye başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapı

GÜNDEM 20.03.2020 10:44:00 0
Sahiller yaza hazırlanıyor

 

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, birçok noktada devam eden temizlik çalışmalarının yanı sıra sahillerin de önemsenerek düzenli temizlik çalışmalarına başlandığını belirtti. Yüksel, "Bir sahil kenti olan Süleymanpaşa’yı turizm cennetine çevirmek için kolları sıvadık. Mart ayı itibari ile sahillerimizi temizlemeye başladık. Düzenli olarak da temizlik çalışmalarımız devam edecek." ifadelerini kullandı.

 

"ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPIYORUZ"

 

Sağlıklı nesiller yetiştirmek için temiz bir çevreye sahip olmanın önemine değinen Yüksel, “Özellikle çocuklarımız için çevremizin temiz olması çok önemli. Biz Süleymanpaşa Belediyesi olarak üstümüze düşeni yapıyoruz, fazlasını da yapacağız. Ancak sevgili hemşerilerimden çocuklarımız için bir ricam var. Lütfen çevremizi kirletmeyelim, temiz tutalım. Bizlerin yaptığı çalışmadan çok daha önemlisi bu.” diye konuştu. Belediyeden yapılan açıklamada da, çalışmaların Kumbağ ve Karaevli Mahallesi yönünde genişleyeceği ve yapılacak etkinlikler ile temizlik çalışmalarının daha geniş kitleleri kapsayacak şekilde hazırlanacağı ifade edildi.

 

Haber / Buse SERİN