100. Yıl Gençlik Merkezi yenileniyor

Süleymanpaşa Belediyesi, 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan Gençlik Merkezi'ndeki uzun yıllardır kullanılan ve bakımsızlıktan dolayı tehlike oluşturmaya başlaya futbol, basketbol, voleybol sahaları ve te

GÜNDEM 17.03.2020 13:30:00 0
100. Yıl Gençlik Merkezi yenileniyor

 

Mevcut tenis kortunun yenilenmesi ile başlayan çalışmalarda kort hem yaz hem de kış şartlarında kullanılabilecek şekilde hazırlanarak hizmete sunulacak.

 

"ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN"

 

Futbol sahasını da yenileyecek olan Süleymanpaşa Belediyesi, mevcut ölçüleri büyüterek zemin betonu, halısı ve tel örgülerini yenileyerek çevresini aydınlatmalarla donatacak. Araç ve yaya trafiğini de rahatlatacak düzenleme kapsamında 100. Yıl Gençlik Merkezi'nin yeni bir görünüme kavuşacağını kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, çalışmaların büyük bir hızla sürdüğünü ve kısa bir süre içinde gençlere yepyeni imkanlar sunacaklarını belirterek, “Uzun yıllardır bakımı yapılmamış ve gençlerimiz için artık tehlike arz etmeye başlayan spor sahalarında yenileme çalışması başlattık. Çalışmalarız hızla devam ediyor." dedi. Yüksel, "Gerçekleştirdiğimiz çeşitli program ve projelerle sporu özendirdiğimiz gençlerimize yepyeni imkanlar sunmaya hazırlanıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA