Malkara'da bozuk yollar onarılıyor

Malkara'da bozuk yollarda başlatılan düzenleme çalışmaları devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi ekipleri sıcak asfalt ve parke taş dizimi olmak üzere eş zamanlı olarak çalÄ?

GÜNDEM 14.03.2020 09:50:00 0
Malkara

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi ekipleri, Malkara genelinde sıcak asfalt serilmesi ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları yaptı. Yol yapım çalışmalarına önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Malkaralı vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkanlarını seferber eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi ekiplerimiz birçok alanda düzenlemeler yapıyor." dedi.

 

"HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ"

 

 Başkan Yurdakul, panlamalar dahilinde ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine çeşitli sebeplerden dolayı deforme olan yollarda bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek,  "Heşehrilerimizden gelen talep ve şikaytleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturan ekiplerimiz, ilçemizin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapıyor. Özellikle TESKİ Malkara Şube Müdürlüğümüzün yeni su hattı çalışmaları kapsamında bozulan yollara ekiplerimiz en kısa sürede müdahale edip onarımını yaparak hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz." dedi.

 

"HER ŞEY MALKARA İÇİN"

 

Yurdakul, "Bunun yanı sıra ilçe merkezimizde ve mahallelerimizde parke taş çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Göreve geldiğimiz tarihten bu yana “Her Şey Malkara İçin” diyerek ilçe genelinde çok önemli çalışmalara imza attık. Hizmet odaklı Belediye anlayışıyla mesai mefhumu gözetmeksizin her şeyin en iyisini hak eden hemşehrilerimizin refahı için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE