Kapaklı Sitespor deplasmandan galibiyetle döndü

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kapaklı Sitespor deplasmanda 1461 Karadenizspor ile karşılaştı. Rakibini 1-0 mağlup eden Kapaklı Sitespor, deplasmandan 3 puanla döndü. 

SPOR 11.03.2020 16:23:00 0
Kapaklı Sitespor deplasmandan galibiyetle döndü

 

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Kapaklı Sitespor, deplasmanda 1461 Karadenizspor’a konuk oldu. 13 Kasım Sahası'nda oynanan karşılaşmaya her iki takım da üç puan parolası ile başladı. İlk devreden gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. 

 

1-0 ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan Kapaklı Sitespor, rakip kaleyi abluka altına alırken, 50’nci dakikada sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Feyyaz, düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklı Sitespor'u öne geçirdi.  Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Sitespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

PUANINI 55’E YÜKSELTTİ

 

Deplasmanda rakibini 1-0 mağlup eden Kapaklı Sitespor puanını 55'e yükselterek haftayı 3’üncü sırada tamamladı. Kapaklı Sitespor ligin 26'ıncı haftasını Ahimehmet Gençlikspor'un ligden çekilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip geçecek. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU