Ergene'de taş döşeme çalışmaları başladı 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ulaş Mahallesi Kantar Sokak ve Stadyum Caddesi üzerinde kilit parke taş ve kaldırım oluşturma çalışmalarına başladı. Çalışmaların kısa

GÜNDEM 11.03.2020 15:50:00 0
Ergene

 

"Darbe direnci ve yük taşıma kabiliyeti olan dayanıklı kilit parke taşlar ile Ergene’de sokaklar modern bir görünüme kavuşuyor." diyen Başkan Yüksel, "Sabahın erken saatlerinde Ulaş Mahallesi Kantar Sokak ve Stadyum Caddesi üzerinde mesailerine başlayan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler gün içinde çalışmalarını titizlikle sürdürerek kilit parke taş ve bordur taşlar ile yeni kaldırım oluşturma çalışmalarında bulundu." dedi. 

 

"ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KAZANACAK"

 

Yüksel, "Kilit parke taş çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Yaz sezonu başlamadan bu sene kilit parke taş çalışmalarımıza erken başladık. Havaların mevsim normallerine dönmesi ile Ergenemizde kilit parke taş döşeme ve asfaltlama çalışmalarımız hız kazanacak, halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda mahallelerimizdeki yol sorunlarını çözüme kavuşturacağız." şeklinde konuştu.

 

Haber / Yakup KARATEPE