21 derslikli ortaokul için protokol imzalandı

Kapaklı'ya Koçak Farma İlaç ve Kimya San. A.Ş.  tarafından yaptırılacak olan 21 derslikli ortaokulun yapımı işine ait protokol imzalandı. İsmetpaşa Mahallesi'nde yapılacak olan 21 derslikli Naz

GÜNDEM 10.03.2020 16:56:00 0
21 derslikli ortaokul için protokol imzalandı

 

Dün valilik makamında düzenlenen törende protokol Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak tarafından imzalanırken, törene Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da katıldı. 

 

21 DERSLİKLİ ORTAOKUL KAZANDIRILACAK

 

Nüfusu hızla artan Kapaklı’da derslik ihtiyacının da nüfus artışına bağlı olarak her geçen gün arttığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemize okul kazandırmak amacıyla hayırseverlerimizle yaptığımız görüşmeler neticesinde Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak tarafından ilçemize 21 derslikli ortaokul kazandırılacak. Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulumuzun protokolünü Tekirdağ Valimiz Sayın Aziz Yıldırım'ın da katılımıyla Valilik Makamında imzaladık. Okulumuzun ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Çetin, ilçeye kazandıracağı 21 derslikli okul için Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak'a teşekkür etti. 

 

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA YETİŞTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

 

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da İsmetpaşa Mahallesi’nde yapılacak olan 21 derslikli Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulu’nun proje detaylarının hazırlandığını ve inşaat çalışmalarının kısa sürede başlayacağını ifade ederek, “Okulumuzu 2020-2021 eğitim öğretim yılına yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU