Anaokulu öğrencilerine polislik mesleği anlatıldı   

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından Çorlu Necati İvaz Anaokulundaki 90 öğrenciye polislik mesleği ve trafik kuralları anlatılarak konu ile il

GÜNDEM 10.03.2020 16:52:00 0
Anaokulu öğrencilerine polislik mesleği anlatıldı   

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu ve Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan da etkinliğe katıldı.

 

OYUNCAK HEDİYE EDİLDİ 

 

Yetkililer yaptıkları açıklamada, "Özel eğitim sınıflarında eğitimlerine devam eden 27 öğrenci ile Çorlu’nun ekonomik olarak düşük gelir seviyesine sahip olan ve aynı zamanda suç oranının yüksek olduğu mahallelerinde ikamet eden 220 öğrenci ücretsiz sinema etkinliği kapsamında misafir edilmiştir. Sinema etkinliği sonrasında öğrencilerin eğlence alanlarında ücretsiz olarak zaman geçirmeleri sağlanmış ve öğrencilere yemek ikramı yapılarak oyuncak hediye edilmiştir." dedi.   

 

İKİ ÖĞRENCİYE KIŞLIK KIYAFET ALINDI 

 

Etkinlik kapsamında maddi durumu kötü olan 2 öğrenciye kışlık kıyafet alındığını belirten yetkililer, "Öğrencilerin öğrenim gördükleri okulda öğle yemekleri de sene sonuna kadar karşılanmıştır. Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak “Güvenli İnternet ve akran zorbalığı" konularında 8 okulda toplam bin 540 öğrencimize eğitim verilmiş olup sosyal medya hesaplarından gelebilecek taciz, dolandırıcılık, tehdit gibi tehlikelere karşı öğrencilerimize bilgilendirme yapılmıştır." dedi. 

 

Haber / Yener AKBABA