Girişimcilik Yarışması sona erdi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Trakya Kalkınma Ajansı'nın destek verdiği ve Kırklareli Üniversitesi University4Society Ekibi tarafından organize edilen "University4Society@Kırklareli Girişimcili

GÜNDEM 9.03.2020 13:41:00 0
Girişimcilik Yarışması sona erdi

Kırklareli Facebook İstasyon Bölgesel Topluluk Merkezi’nde düzenlenen ilk etkinlik olma özelliği taşıyan “University4Society@Kırklareli Girişimcilik Yarışması”nın Jürisi, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, KTSO Meclis Üyesi Jülide Başkur, Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji ile Meet2Talk Cafe Kurucusu Mustafa Özmen’den oluştu. Düzenlenen etkinlikte KTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Bıyıklı, Ertan Özbek, Oda Genel Sekreteri Merve Gelep ile üniversite öğrencileri yer aldı.

 

İŞ FİKİRLERİNİ SUNDULAR 

 

 “University4Society@Kırklareli Girişimcilik Yarışması” etkinliğinde bir araya gelen 10 ekipten oluşan tasarımcı, yazılımcı ve iş geliştiriciler, toplumsal sorunları teknoloji ile çözen İnovatif Girişimlerini kurguladıkları İş Fikirleri’ni sırası ile jüri üyelerinin beğenisine sundular. Sunumu yapılan iş fikirleri ve ekibi oluşturan isimler şu şekilde; "Elektrikli Tekerlekli Sandalye” Türkan Ağır, Anıl İbrahim Topçular. “Welness Card” Aslıhan Betül Mert, Yunus Aksuoğlu, Bağcan Karacan. - “Lime Juice” Doğukaan Özcan, Ahmet Berkay Yazıcı, Durmuş Alkan. - “EduSoft” Ayşenur Süngü, Melek Dedik, Sümeyye Sevde Kılıç, Ozan Uludağ. – “GYMCIM” Ahmet Çelik, Şamil Akpınar, Basri Ayaz. – “HidroTek” İsmail Furkan Coşkun. – “War of Creatures” Osman Katırcı. – “MaçKur” Abdullah Samet Şale, Muhammet Yıldız. – “Atromek” Mustafa Can, Bahadır Neşe, Hakkı Furkan Şimşir. – “FlyPhoto” Onur Can Kurum, Ece Dalpolat." 

 

İLK 4'E GİREN İŞ FİKRİNİ AÇIKLADILAR

 

Yapılan sunumların ardından KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, KTSO Meclis Üyesi Jülide Başkur, Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji ile Meet2Talk Cafe Kurucusu Mustafa Özmen’den oluşan jüri değerlendirme yapmak üzere kendi aralarında toplantı yaptı. Jüri üyeleri kendi aralarında yaptığı değerlendirme toplantısın ardından ilk 4’e giren iş fikrini açıkladı. Yapılan değerlendirmeye göre; 1’nci olan “Elektrikli Tekerlekli Sandalye” İş Fikri Ekibi’ne Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, 2’nci olan “EduSoft” İş Fikri Ekibi’ne Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji, 3’ncü olan “Atromek” İş Fikri Ekibi’ne Meet2Talk Cafe Kurucusu Mustafa Özmen, 4’ncü olan “Welness Card” İş Fikri Ekibi’ne KTSO Meclis Üyesi Jülide Başkur tarafından “Teşekkür Belgesi”, tüm katılımcılara da “Katılım Belgesi” verildi. KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, tüm katılımcılara teşekkür ederek,  “University4Society@Kırklareli Girişimcilik Yarışması”nda İlk 4’e giren İş Fikirleri’nin Mentörlük ve Koçluk gibi desteklerden yararlanacaklarını ifade etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ