"Temiz Okul Temiz Keşan" projesi başlatıldı 

Keşan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 'Temiz okul Temiz Keşan' projesi başlatıldı. Proje kapsamında 700 Evler Sosyal Konutları'nda Keşan Lisesi'nden 5 öğretme

GÜNDEM 5.03.2020 16:59:00 0
"Temiz Okul Temiz Keşan" projesi başlatıldı 

Etkinliğe Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu, Keşan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yasin Paçaman, Keşan Lisesi Müdürü Osman Yağcı, öğretmenler ve 50 öğrenci katıldı.

 

"KEŞAN LİSESİ ÖRNEK OLDU"

 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Bu çalışmamızın kahramanları Keşan Lisemizin öğrencileri. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen okul idaremize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bugün 50 öğrencimizle kıyafetlerimizi giydik, eldivenlerimizi ve maskelerimizi taktık, çöp poşetlerimizi elimize alarak 700 Evler Sosyal Konutları’nda temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmada Keşan Lisesi örnek oldu. Burada başlayan ‘Temiz Okul Temiz Keşan’ projemiz 11 mahallemizi kapsıyor. 11 mahallemizde 11 okulumuz ile temizlik kampanyası düzenleyeceğiz. Bu konuda Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile bir işbirliğimiz var." dedi.  

 

Haber / Menşure KARDEŞ