Yüksel: Evlat acısını milletçe yaşıyoruz

Ergene Belediyesi, Mart Ayı Meclis Toplantısı öncesi İdlib'te gerçekleşen saldırılarda şehit düşen kahraman askerlerimiz için Kur'an Tilaveti okuttu. Toplantı sonrasında da Ergene Belediye Başk

GÜNDEM 5.03.2020 13:51:00 0
Yüksel: Evlat acısını milletçe yaşıyoruz

 

Şehitlerimiz için Kur'an Tilaveti okutulmasının ardından Ergene Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'na geçildi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında Ergene Belediyesi Ulaş Düğün Salonu'nda yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Başkan Yüksel, “Gün birlik günü, gün dayanışma günü tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek bir daha ülkemiz de böyle acıların yaşanmaması dileklerinde bulunuyorum.” dedi.

 

"CANIMIZ ÇOK YANIYOR"

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra tüm meclis üyelerini, parti ilçe başkanlarını ve vatandaşları şehitler için Ulaş Mahallesi'nde bulunan Atatürk Anıtı'na karanfil bırakmaya davet etti. Toplantının sona ermesinin ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, meclis üyeleri, ilçe başkanları ve vatandaşlar Ulaş Belediye binası önünden başlayarak ellerindeki Türk Bayrakları ile sessiz bir şekilde Ulaş Mahallesi'nde bulunan Atatürk Anıtı'na yürüyerek anıta şehitler için karanfil bıraktılar. Başkan Yüksel, “İdlib’te yitirdiğimiz canlarımız, bu ülkenin vefakar, cefakar, vatan uğruna gözünü bile kırpmadan canını veren evlatlarımız, vatanımızın ve milletimizin güvenliği için hayatlarını ortaya koydular. Onlar hepimizin evlatları, canımız çok yanıyor ve evlat acısını şu an milletçe yaşıyoruz." diye konuştu.  

 

"BİR VATAN EVLADI DAHA TOPRAĞA DÜŞMESİN"

 

"Yüce Allah’tan en büyük dileğim bir Mehmetçiğimizin daha şehit haberini almamak, bir vatan evladının daha toprağa düşmemesi." diyen Belediye Başkanı Yüksel, "İdlib’te şehit düşen her bir kahraman askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Şehitlerimizin mekanı Cennet olsun, milletimizin başı sağ olsun. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Tüm dualarımızın biz güvende olalım diye vatan görevi yapan Mehmetçiğin yanında olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum." ifadelerini kullandı."  

 

Haber / Buse SERİN