Ergene Velimeşespor, kendi sahasında yenildi 

TFF 2. Lig Kırmızı grupta bulunan Ergene Velimeşespor ligin 26. haftasında kendi sahasında ağırladığı Bayburt Özel İdare Spor'a 1-0 mağlup oldu. Ergene Velimeşespor, kendi sahasında 8 maç sonra ma

SPOR 4.03.2020 12:35:00 0
Ergene Velimeşespor, kendi sahasında yenildi 

 

Ligin 26. haftasında Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu'nda ağırladığı Bayburt Özel İdare Spor’a 1-0 mağlup olan Ergene Velimeşespor, haftayı puansız kapadı. Ergene Velimeşespor, dört as futbolcusu olan Kutay, Fatih, Cabir ve Sabutay’ın yokluğunda mücadele ettiği Bayburt Özel İdare Spor Takımı'na mağlup olarak kendi sahasında 8 maç sonra mağlubiyeti tatmış oldu. 

 

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADILAR 

 

Ergene Belediyesi, İdlib’te şehit düşen askerlerimizi unutmayarak müsabakayı izlemeye gelen taraftarlara Türk Bayrağı dağıttı. Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu'na da üzerinde şehitlerimizin fotoğraflarının olduğu “Ciğerimiz Yanıyor” pankartı asıldı. Takımlar maça ellerinde “Ülkemizin Başı Sağ Olsun” pankartıyla çıkarak şehitlerimiz için bir dakikalık Saygı duruşunda bulundu.

 

65'İNCİ DAKİKADA KALESİNDE GOLÜ GÖRDÜ 

 

Müsabakanın ilk yarısında Ergene Velimeşespor’un üç mutlak golünü rakip takım kalecisi engelledi. Mavi beyazlılar geliştirmiş olduğu etkili ataklarda son vuruşlarda başarılı olamayınca ilk yarı aradığı golü bulamadı. 0-0 tamamlanan müsabakanın ikinci yarısında 65. dakikada savunmada eksik yakalanan Ergene Velimeşespor kalesinde golü gördü. Bu dakikadan sonra rakip kale önünde beraberlik golü için bastıran Ergene Velimeşespor aradığı golü bulamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Mücadeleyi protokol tribününden takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, galibiyetinden dolayı rakip takımı tebrik etti. 

 

Haber / Yener AKBABA