Yüksel: Trafik rahatlayacak, ulaşım kolaylaşacak

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol çalışmaları devam ediyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Trafik akışı rahatlayacak ve ulaşım daha da kolayla

GÜNDEM 3.03.2020 14:21:00 0
Yüksel: Trafik rahatlayacak, ulaşım kolaylaşacak

 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler geçtiğimiz haftalarda Sağlık Mahallesi Mevlana Sokak ve Yeşiltepe Mahallesi'nde Kehribar Sokak, Gülova Sokak ve Battalgazi Caddesi'nde yapmış olduğu yol kaldırım çalışmalarını tamamlayıp Sağlık Mahallesi'nde Selimiye Caddesi ve Yeşiltepe Mahallesi'nde Kırlangıç Caddesi ile İnanç Caddesi'nde yol kaldırım çalışmalarına başladı.

 

"ÇÖZÜME KAVUŞUYOR"

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yol çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yüksel, “Ergene'de vatandaşlarımızın geçmişte en büyük sorunlarından biri olan yol sorunları Ergene Belediyesince yapılan çalışmalar sonucunda çözüme kavuşuyor. Standartlara uygun yapılan kilit parke taş döşeme çalışmaları ile Ergene daha modern bir görünüme kavuşurken ayrıca mahallelerde trafik akışı rahatlayacak ve ulaşım daha da kolaylaşacak. Yapılan yol çalışmaları ile Ergene'yi modern belediyeler seviyesine çıkararak yaz döneminin başlaması ile yol çalışmalarına daha yoğun bir tempo ile devam edilecek." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Yener AKBABA