Yurdakul, Denizli'de encümen toplantısına katıldı 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Denizli'ye bağlı Bozkurt Belediyesi'nde düzenlenen Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği'nin Şubat ayı Encümen Toplantısı'na katıldı.

GÜNDEM 2.03.2020 16:43:00 0
Yurdakul, Denizli

 

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı'na, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanı Selman Hasan Arslan ve Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği'ne üye belediyelerin temsilcileri katıldı.

 

HONAZ VE DAZKIRI BELEDİYELERİNE ZİYARET 

 

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında yapılan Şubat Ayı Encümen Toplantısı'nda Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği'nin yapacağı çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapılıp, gündem maddeleri görüşülerek değerlendirildi. Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği toplantısı öncesinde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği'ne üye belediyelerin temsilcileri, Honaz Belediyesi ve Dazkırı Belediyesi'ni ziyaret ettiler. Ziyaretlerde Çevre Dostu Belediyelerin Yenilenebilir Enerji konusunda faaliyetlerini ve çalışmalarını yerinde inceleyip, yetkililerden bilgiler aldılar.

 

Haber / Yakup KARATEPE