Öztrak: İdlib, Mehmetçiğimizin tek bir tırnağı dahi etmez

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sözcüsü ve CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, dün CHP Genel Merkezi'nde devam eden Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı'nın arasında İdlib'de meydana gelen hain saldırı ile ilgili a?

SİYASET 28.02.2020 18:06:00 0
Öztrak: İdlib, Mehmetçiğimizin tek bir tırnağı dahi etmez

 

 

"İdlib'den gelen acı haberler kalbimizi dağladı." diyen Faik Öztrak, "İdlib'de durum son derece ciddi ve endişe verici. Hatay Valisi'nin yaptığı açıklamalardan İdlib'de çok sayıda şehidimizin ve yaralıların olduğu anlaşılmaktadır. Milletçe büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, şehitlerimizin kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz." ifadelerini kullandı.  

 

 

"TBMM'Yİ TOPLANTIYA ÇAĞIRIYORUZ"

Öztrak, "Sayın genel başkanımızın başkanlığında merkez yönetim kurulumuz toplantısına devam ediyor. Genel başkanımızın günlerdir söylediği gibi Suriye'de, Libya'da, İdlib'de Mehmetçiğimizin tek bir tırnağı dahi etmez. Türk Ordusu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ordusudur. Onlarca şehidimiz varken Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin buna sessiz kalmasını beklemememiz gerekir. Bu neden Cumhuriyet Halk Partisi olarak konuyu görüşmek üzere yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kapalı oturumla toplantıya çağırıyoruz." şeklinde konuştu. 

Haber / Buse SERİN