'Balkanizatör' filmi gösterime sunuldu 

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Yunanca Kursu'na katılan kursiyerler için Yunanistan'ın klasik filmi olan 'Balkanizatör' gösterime sunuldu. 

GÜNDEM 28.02.2020 17:47:00 0

 

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Yunanistan Edirne Konsolosluğu’nun talebi üzerine Yunanca film gösterimine ev sahipliği yaptı. Edirne Belediyesi Dr. Fatma Şakir Memik Kadın Merkezi’nde Yunanca Kursu’na katılan kursiyerlere yönelik düzenlenen etkinlikte Yunanistan’ın klasik filmi olan ‘Balkanizatör’ gösterime sunuldu. Filmi Yunanistan Edirne Konsolosu Sotırıa Theocharidi ile Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Özlem Takındı da izledi.

 

"HİÇ BİTMEYEN MACERALAR VAR"

 

Film hakkında bilgi veren Yunanistan Edirne Konsolosu Sotırıa Theocharidi, “40’lı yaşlardaki iki arkadaş, ihtiyaç duydukları parayı bulma amaçlı çabalarında, Bulgaristan’a gitmeye karar verirler. Ellerinde bulunan, dolar şeklindeki dövizi satmak isterler. Böylece, düşünüp özenle hazırladıkları plan dahilinde, ellerindeki parayı ikiye katlayacaklardır. Her çeşit karşılaşmayla dolu yolculukları sırasında hiç bitmeyen maceralar ve beklenmedik sonuçlar onların kendilerini daha iyi tanımalarını sağlar” diyerek, Edirne Belediyesi’ne bu imkanı sağladıklarından dolayı teşekkür etti.

 

Haber / Emre BOZ